over Hofstijl

[twocol_one][dropcap]H[/dropcap]et was aan het Regentesseplein bij CafĂ© Emma. Raaphorst en Maup stormden brein en een nieuw Haags idee werd geboren. Tijdens een satĂ©schotel en een paar bier en een oude jenever besloten we het Hofstijl te noemen.[/twocol_one][twocol_one_last][dropcap]H[/dropcap]et laatste woord komt uit Den Haag. Hofstijl was collectief bloggers met mooie verhalen, foto’s, video’s en auditieven.
Verleden tijd. Wat rest zijn de mooie verhalen.[/twocol_one_last]

13 reacties

 1. Hoi Raapie,
  Is het een idee bij de 2 feeds het RSS-icoon te plaatsen?

 2. Den Haag heeft me mijn jeugd een beetje teruggegeven als oud-Hagenaar. Veel over Hofstijl gehoord, nu eindelijk gevaonden om bij de faves te plaatsen.

 3. GOt oh Got, leuk eindelijk een site over Den Haag! Maar ja, dan die naam. Als je die even in je mond neemt, wordt je misselijk. Niet origineel, gejat, zeikerig, havo-niveau. Den Haag dat wordt nooit wat zo.

 4. Wij wonen toch ik een land met een EIGEN taal? De Engelse ziekte slaat in Den Haag ook vreselijk toe. Doe normaal in je eigen taal, dan begrijpen we het allemaal. STOP ONNODIG ENGELS! De buitenlanders lachen die domme Hollanders uit, die zich niet eens meer in hun eigen taal kunnen uitdrukken. Wat een armoede in dit land!

 5. Hee mensen, ik wil jullie even zeggen dat ik Hofstijl een ontzettend leuke website vind. Prachtig initiatief! Den Haag is een geweldige stad en dat laten jullie mooi zien!
  Groeten van Claudia

 6. @5 Jo:hoe komp u erop?
  Niets mis mee met de naam en bovendien is de inhoud fantastisch, leuk en onderhoudend, echt Haags!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *