Over ons

Wat is Offline070?

Stichting Offline070 is een Haagse sociale community die individuen en organisaties laat samenwerken op creatief, cultureel, maatschappelijk en zakelijk gebied, zowel online (virtueel) als offline (fysiek).

In het kort: Offline070 is een Haagse community die online en offline verbindt.

Zo organiseerden wij – Karin Ramaker en Marco Raaphorst – op 9 Oktober 2009 het Blog-Art festival in Theater aan het Spui (blog-art.nl), het Haags Bakkie voor Flickr fotografen (onlangs nog met uitgebreide foto expositie in Studio Lissabon), de wekelijkse Opuh Koffie Den Haag, de Haagse Hap, het Haagse Hofstijl (hofstijl.nl) weblog in samenwerking met Maurits Burgers (mauritsburgers.com), TaartTweetup voor ondernemende vrouwen en spontane ontstane Tweetups.

Wij zijn een groot voorstander van Het Nieuwe Werken. Iets dat we liever het Vrije Werken willen noemen; werken vrij van tijd en vaste werkplek, als echte werknomaden.

Voel je je verbonden met onze doelstelling? Registreer dan een account op Offline070.com en doe mee! Offline070 maken we juist niet alleen, maar samen. Samen als in Samenwerking en Samen Delen. Laten we daarom de krachten bundelen in Den Haag. Juist daarvoor is Offline070 bedoeld.

Doelstelling

Offline070 is een stichting die zich ten doel stelt:

  • Het internet tastbaar maken door middel van het creĆ«ren van offline podia. De stichting richt zich met name, maar niet uitsluitend, op creatief, cultureel en maatschappelijk werkterrein.
  • Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Bestuur

Karin Ramaker en Marco Raaphorst

Vragen is altijd beter dan niet vragen, dus bel gerust:
06 15859204 en 06 45492000

Of stuur een e-mail naar:
info@offline070.com