Opuh Koffie

CC BY foto: Marco Raaphorst
CC BY foto: Marco Raaphorst

Opuh Koffie
Sinds begin januari 2008 houden wij wekelijks een Opuh Koffie Den Haag. We zitten op een toegankelijke locatie zodat iedereen die wil aanschuiven dat kan.
Opuh Koffie wordt ook wel open koffie of open coffee genoemd. Het is een informele offline ochtend waar je een kop koffie kunt drinken en informeel kunt klessenbessen over wat je bezighoudt, bijvoorbeeld op werkgebied, ideeën die je wilt uitwerken en waar je hulp bij kunt gebruiken of om eens te brainstormen over het een of ander. Of gewoon voor de gezelligheid.
De locatie wisselt af en toe. Als we een locatie zat zijn dan moven we naar iets anders.

36 reacties

 1. Mensen!
  Erg nieuw hier op deze site en met dit initiatief, vraag ik mij af: gaat de Opuh Koffie in de zomervakantie gewoon wekelijks door?
  Ik kom namelijk graag een keer langs.
  Groeten,
  Jessica

 2. Vandaag voor het eerst aangeschoven en gelijk een expeditie naar de Haagsche Auievaar meegemaakt. Leuk!

 3. Hallo allemaal, ik ben een keer in het voorjaar geweest op dat pleintje in de stad ik weet niet meer hoe dat heet. Maar goed ik zou het wel weer leuk vinden om een langs te komen. Het is nu bij De Overkant ? kan ik daar ergens parkeren MB bestelbus.
  Alvast bedankt,
  Groet Paul Batist

 4. En daar zaten we dan in De Overkant, gisterochtend. Collega-ondernemer/vriendin en ik. Zin om eindelijk eens met elkaar bij te praten én kennis te maken met Open Coffee!
  Leuke tent, lekkere koffie en ontzettend leuk en inspirerend met elkaar gesproken… Maar anders dan een groep elkaar ontmoetende fotografen hebben we niet gezien, Open Coffee kenden ze niet. Wie of wat hebben we gemist?? 🙂

 5. Helaas, het góót van de regen en verder was er niemand… Volgende keer beter! 🙂

 6. Sorry dat we jullie gemist hebben. Ik ben zelf zeer onregelmatig bij de Opuh Koffie, en ja, het goot nogal.

 7. Vanwege het weer ook niet aanwezig. Er is idd een vaste groep fotografen die regelmatig aanwezig is maar opuh koffie moeten ze kennen.

 8. beste marije en marco,
  ik heb vorige week woensdag de regen getrotseerd maar, ongebruikelijk, was er verder niemand van ons. wel was een groepje, bekende, fotografen aanwezig maar die hebben niets met haags bakkie te maken. je hebt niet ” de echten” ontmoet dus. een andere keer ontmoeten we jullie graag.
  kim

 9. Hallo allemaal,
  Even terug te komen en in te haken op het berichtje van Marije 9 sept.
  Ik ben ook een paar keer geweest Opuh Koffie maar idd volgens mij alleen fotograven. En dacht dat het breder was ik las via Open Coffee Club Nederland dat er met name ondernemers komen ( maar zeker niet verplicht) om sowieso ff lekker bij te praten over van alles en nog wat en evt. wat netwerken mocht het zo uit komen.Dus vraag ik me af of er ook nog een andere club is in Den Haag ? wie het weet ik hoor het graag.
  Ps. Niets mis met de fotograven hoor!!!
  Groet, Paul Batist.

 10. @Paul: dat klopt niet. Het is voorgekomen dat een fotograaf dat zei, maar dat klopt pertinent niet. Het is voor iedereen toegankelijk. Ik ben ondernemer en heb via Opuh Koffie diverse klussen gedaan. Ook heb ik het Blog-Art festival deels via Opuh Koffie kunnen regelen. En nu is er Offline070.com dat een voedingsbodem heeft met Opuh Koffie. Zodra dat een fysieke plek krijgt houden we daar de Opuh Koffie.
  De Opuh Koffie is juist een hele leuke mengelmoes tussen zelfstandigen, werknemers en mensen die in Den Haag wonen en/of werken. De mensen die er actief zijn hebben veel daadkracht en sommigen zijn ook betrokken bij Hofstijl.
  Wat voor soort contacten zoek jij eigenlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *